ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Αθανάσιος Γιαννόπουλος: «Δεν παραιτούμαστε»!

«Δεν προτιθέμεθα να παραιτηθούμε, ο κ. Πολάκης ας βρει άλλη διαδικασία», απάντησε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ στο κάλεσμα της Αριστοτέλους να παραιτηθεί όλο το ΔΣ του Κέντρου…

Θέμα ηθικής τάξης έθεσε μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΙ ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, καθηγητής Αθανάσιος Γιαννόπουλος και κάλεσε την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, εφόσον επιθυμεί κάτι τέτοιο, να νομοθετήσει τα δέοντα...


Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι έχουν γίνει παρανομίες από την πλευρά του υπουργείου σχετικά με τους φακέλους των υποψηφίων για τις ΜΕΘ και είπε χαρακτηριστικά: «Δεν προτιθέμεθα να παραιτηθούμε, ο κ. Πολάκης ας βρει άλλη διαδικασία».

Ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε εξάλλου ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ και όχι το υπουργείο έπρεπε να καταρτίσει τον πίνακα των προσλήψεων και παρανόμως ο κ. Πολάκης πήρε τους πρωτότυπους φακέλους με τις υποψηφιότητες και κατήρτισε την δική του λίστα επιτυγχόντων.

Πρόσθεσε δε ότι δεν ευθύνεται το Κέντρο για την καθυστέρηση στη στελέχωση των ΜΕΘ αλλά οι υπουργοί Υγείας που πέρασαν εν τω μεταξύ και επισήμανε ότι «δεν μπορεί ο κάθε υπουργός να ζητά να παρανομήσουμε»!


Πηγή : iatropedia