ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Περί πληρωμών των φαρμακοποιών...

Στον εν Ελλάδι φαρμακευτικό κόσμο, οι εξελίξεις τρέχουν με ρυθμό πολυβόλου και παρακολουθώντας, ο καθένας διαπιστώνει ότι δεν είναι διόλου ενθαρρυντικές.
Πέραν όμως αυτών, παλαιότερα αγκάθια δείχνουν να παραμένουν με πρώτο και κύριο τις πληρωμές μας.

Η στάση του ΠΦΣ και των συν αυτώ, σε ό,τι αφορά τις πληρωμές, βασίζεται στο κλασσικό «δεν είναι αυτό που νομίζεις». Όμως συμβαίνει και όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο αισθητή η έλλειψη χρημάτων.

Δεν είναι μόνο τα ληξιπρόθεσμα του ’11 και του ’12 , για τα οποία δεν έχουμε δει κάποια πρόοδο.

Το χειρότερο είναι ότι παραμένουμε απλήρωτοι από τον Ιούνιο και τώρα μπήκε ο Οκτώβρης.

Θα έπρεπε αυτά να έχουν εξηγηθεί στους φαρμακοποιούς.
Να μας έχει πει κάποιος τι και πως. Δηλαδή πλέον θα φθάσουμε να πληρωνόμαστε κάθε πεντάμηνο;

Κοροϊδευόμαστε; Ξέρετε, κύριοι του ΠΦΣ και λοιποί «ενημερωτές», είχατε πολλάκις στο παρελθόν διασκεδάσει τις εντυπώσεις όταν ανεβαίνατε στα κάγκελα για ψύλλου πήδημα, όταν πουλούσατε επανάσταση εκμεταλλευόμενοι τη αβεβαιότητα των συναδέλφων, όταν τέλος πάντων παριστάνατε τους «ακτιβιστές» προ εκλογών του ΠΦΣ.

Κουτοπόνηρα όμως, βλέποντας ότι η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτά που πιστεύατε, σήμερα σφυράτε ομαδικώς αδιάφορα.

Και όχι, δεν ζητάμε να αρχίσετε πάλι τα προεκλογικά σόου ένθεν και ένθεν για τα μάτια του κόσμου. Ούτε έχουμε κάποια απαίτηση από τους «ενημερωτές» υποκριτές να κρατήσουν παρόμοια στάση με πέρυσι αας πούμε.


Επειδή όμως η προπαγάνδα και το μάζεμα κάτω από χαλί πλέον δεν πιάνουν και φυσικά στο τέλος θα κριθούν όλοι με βάση τις  «λυπητερές» που θα λάβουν οι φαρμακοποιοί, χρειαζόμαστε από τον ΠΦΣ μια άμεση και σε βάθος ενημέρωση τόσο για το πότε θα πληρωθούμε, όσο και για το ποιο θα είναι το χρονοδιάγραμμα πληρωμών.

Pharma Team