ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

“Φαρμάκωσαν” τα ερτζιανά για το ωράριο – Πορτοσάλτε κατά Σοφιανόπουλου και τούμπαλιν

Σκληρές εκφράσεις και υπονοούμενα για χρηματισμό, συνοδεύουν την κόντρα που έχει ξεσπάσει για τις επικείμενες αλλαγές στο ωράριο των φαρμακείων.

Πολλά επεισόδια φαίνεται ότι έχει η αντιπαράθεση για το θέμα του ωραρίου των φαρμακείων.

Την ώρα που ο υπουργός Υγείας έχει εξαγγείλει διάλογο για αλλαγές στο ωράριο, ο δημοσιογράφος του Σκάι Άρης Πορτοσάλτε επιτίθεται κατά συνδικαλιστή φαρμακοποιού, ο οποίος του είχε...επιτεθεί με ανακοίνωση.
Ο κ. Πορτοσάλτε χαρακτήρισε την Πέμπτη “γραφικό συνδικαλιστή” τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας και αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), Ανδρέα Σοφιανόπουλο, ο οποίος είχε καταγγείλει την Τετάρτη:

“Μήπως, τελικά οι συνάδελφοι των διευρυμένων φαρμακείων έχουν εξασφαλίσει τίποτα έξτρα παροχές στον κ. Πορτοσάλτε ή απλά το ενδιαφέρον του είναι ιδεολογικό;
Γιατί, τέτοια εμμονή και υποστήριξη σε μειοψηφική κάστα συμφερόντων, καταντά άξια διερεύνησης.
Υπάρχει σε αυτό το κράτος επιτροπή δεοντολογίας τύπου και ΜΜΕ για να 'μαζέψει’ τον συγκεκριμένο κύριο, ο οποίος έχει διοριστεί εκπρόσωπος ολιγαρχικής συντεχνίας”;
Πολιτική

Με καταγγέλλουν – είπε ο δημοσιογράφος – ότι είμαι φιλελεύθερος και μνημονιακός και πως παίρνει χρήματα από τους "διευρυμένους":
“Εγώ χαράσσω πολιτική σε αυτόν τον τόπο;", αναρωτήθηκε, αντιμετωπίζοντας ειρωνικά τα περί αμοιβής του από φαρμακοποιούς.
Σύμφωνα με τον κ. Πορτοσάλτε, ο ίδιος αναφέρθηκε στον κίνδυνο να χαθούν θέσεις εργασίας, στην περίπτωση που καταργηθεί το διευρυμένο ωράριο των φαρμακείων.
Ανασφάλιστοι

Ανέγνωσε, δε, και μήνυμα “διευρυμένης” φαρμακοποιού, η οποία στηλίτευε στον υπουργό Υγείας για τις αναφορές του περί ανασφάλιστης εργασίας στα εν λόγω φαρμακεία.
Η εν λόγω φαρμακοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο υπουργός δεν μπορεί να ρίχνει λάσπη σαν συνδικαλιστής, αμφισβητώντας ότι υπάρχει ανασφάλιστη εργασία στα “διευρυμένα” φαρμακεία.

Δ.Κ. www.iatronet.gr