ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΦΣΘ: «Άκου το Σώμα σου»

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Από τον Νοέμβριο της περασμένης χρονιάς, εξελίσσεται πιλοτικά, εκστρατεία ενημέρωσης κοινού που ξεκίνησε η Novartis Hellas, και η οποία απευθύνεται σε αδιάγνωστους ασθενείς που πάσχουν από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).

Ο αριθμός των αδιάγνωστων ασθενών με ΧΑΠ παραμένει σταθερά μεγάλος. Σε συνδυασμό μάλιστα με τις συνεχιζόμενες αλλαγές στο δίκτυο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, καθώς και την οικονομική δυσχέρεια που υπάρχει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στη χώρα μας, πλήθος αδιάγνωστων ασθενών αδυνατούν να αντιληφθούν και να αντιμετωπίσουν έγκαιρα, σοβαρά θέματα υγείας.

Μέσα σε όλη αυτή την αναταραχή, ανεκτίμητη σταθερή αξία παραμένουμε εμείς, οι φαρμακοποιοί, συμβουλεύοντας και εξυπηρετώντας καθημερινά μεγάλο όγκο ασθενών, που είτε πάσχουν από μια νόσο και δεν το γνωρίζουν, είτε το γνωρίζουν αλλά δεν κάνουν τίποτε για αυτό, είτε δεν το αντιμετωπίζουν επαρκώς.

Η συγκεκριμένη εκστρατεία ενημέρωσης, δημιουργήθηκε με σκοπό να μας υποστηρίξει στο καθημερινό μας έργο και φέρει τον τίτλο «Άκου το Σώμα σου». Η εκστρατεία θα εξελίσσεται μέσα στο χώρο των φαρμακείων, όπου οι μη ενημερωμένοι ασθενείς, θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν από εμάς, περισσότερες και πιο έγκυρες πληροφορίες σχετικά με την αντιμετώπιση και διαχείριση της ΧΑΠ.

Σχετική παρουσίαση για αυτή την εκστρατεία ενημέρωσης, θα γίνει στην αίθουσα του Συλλόγου μας, την Τετάρτη 11 Μαρτίου ώρα 19.00 και τη Δευτέρα 16 Μαρτίου την ίδια ώρα.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στην εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την Χ.Α.Π. και να παρακολουθήσετε την παρουσίαση, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο 2310-471776 μέχρι τις 5 Μαρτίου.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση που κριθεί σκόπιμο, θα προγραμματιστούν επιπλέον ενημερώσεις.



Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Κυριάκος Θεοδοσιάδης Διονύσιος Ευγενίδης