ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Πολύ κακό για το τίποτε

Δε θα μπορούσαμε να βρούμε άλλη καλύτερη έκφραση για να χαρακτηρίσουμε όλη αυτή την ιστορία που ξεκίνησε ο νέος αντιπρόεδρος του ΠΦΣ κ. Σοφιανόπουλος. 
Θίχθηκε προσωπικά από ένα δημοσίευμα του Pharma Team σχετικά με πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μας όσον αφορά τη συνεδρίαση του ΔΣ του ΠΦΣ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη. 
Θορυβήθηκε και εξέδωσε ανακοίνωση για την οποία όμως πήρε μια σαφή απάντηση από τη συντακτική μας ομάδα με ερωτήματα που τον καλούσαμε να απαντήσει.

Με επιστολή του προς εμάς, την οποία ακολούθως δημοσιεύουμε, μας χαρακτηρίζει όμως «ανάξιους απάντησης»!
Με άλλα λόγια δε θα μπορούσε να βρει καλύτερο τρόπο να επιβεβαιώσει για τρίτη φορά τα λεγόμενά μας. Στο κάτω κάτω της γραφής δεν αντιλαμβανόμαστε το λόγο που θίχθηκε, αφού μεταφέραμε δικές του κουβέντες. Το γεγονός ότι δεν τις διαψεύδει (τρις) απλά μας επιβεβαιώνει. 
Αν οι πληροφορίες μας είναι λαθεμένες γιατί δε δημοσιοποιεί τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά; Αν λαθεύουμε ταπεινά θα ζητήσουμε συγνώμη, διαθέτουμε τέτοιο σθένος. 
Και σε κάθε περίπτωση, από τους δεκαπέντε ανθρώπους που απαρτίζουν το ΔΣ του ΠΦΣ δεν είδαμε κανέναν άλλον να είναι έτοιμος να μας διαψεύσει. Προφανώς γιατί όντως ο κ. Σοφιανόπουλος τάχθηκε υπέρ ενός ενδεχόμενου κουρέματος των οφειλομένων του 2012 ασχέτως που κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία. 

Η αλήθεια είναι μία, απ΄όπου κι αν ακούγεται, όπου κι αν γράφεται, αλλά αυτό κάποιοι προσπαθούν να το υποβιβάσουν με στρακαστρούκες παλαιάς κοπής κρυμμένοι πίσω από εκφράσεις που προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα και χαρακτηρισμούς του τύπου «κυβερνητικό ιστολόγιο» ή πως κάθε σχέση μαζί μας είναι «απλό χάσιμο χρόνου».
Είναι προτιμότερο, κατά την άποψή μας, να «χάνει το χρόνο του» σε πιο ωφέλιμες για τον κλάδο δραστηριότητες. 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κ. Σοφιανόπουλο ότι το Pharma Team έχει τόση σχέση με την κυβέρνηση όση και ο ίδιος. Επίσης θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε πως οι συντάκτες του ιστολογίου μας είναι ανεξάρτητοι φαρμακοποιοί, δεν είχαν ανάγκη ποτέ από γκαουλάιτερ και παλαιοκομματικούς καθοδηγητές,  μεταφέρουν την επικαιρότητα στους συναδέλφους όπως την αντιλαμβάνονται, έχοντας κάθε δημοσιογραφικό δικαίωμα να μη συμφωνούν με τη δική του άποψη, και πως «κόμμα τους» θεωρούν μόνο το φαρμακείο τους και τίποτε άλλο. 
Τέλος θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τον κ. Σοφιανόπουλο να στηρίξει τελικά το νεοσύστατο προεδρείο στην προσπάθειά του να μην κουρευτούν τα οφειλόμενα του 2012 με την ίδια ένταση που προσπαθεί να ταπεινώσει εμάς που δεν κάναμε άλλο παρά να μεταφέρουμε την αλήθεια. 

Η συντακτική ομάδα του Pharma Team



Ακολουθεί η επιστολή Σοφιανόπουλου:

Πάτρα 10.10.14
ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ
Σταματώ εδώ τον διάλογο με το κυβερνητικό ιστολόγιο διότι ο κατήφορός τους δεν έχε τελειωμό. Αφού με τα ψέματά τους προσπαθούν να ευτελίσουν τη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου, αφού με τις ‘έγκυρες’ πληροφορίες τους εξακολουθούν να διαστρεβλώνουν λασπολογώντας, αφού δεν διαθέτουν ούτε καν την ευαισθησία να δημοσιεύσουν ως ηθική υποχρέωση την απάντησή μου στα ψεύδη που εκτοξεύουν, κάθε σχέση μαζί τους είναι απλό χάσιμο χρόνου.
Είναι απλώς θλιβερό πως ο καθοδηγητής τους και πρώην αξιωματούχος του Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. εξακολουθεί να θέλει να διασπάσει τον κλάδο, να αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά προβλήματα  και να διαβάλει κάθε νέα προσπάθεια που αυτό το Δ.Σ. προσπαθεί να ξεκινήσει.

Ανδρέας Σοφιανόπουλος,
Αντιπρόεδρος Π.Φ.Σ.