ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Προκαλούμε να μας διαψεύσει...

Στην προσπάθειά του ο κ. Σοφιανόπουλος να διαψεύσει το ρεπορτάζ του Pharma Team από τη συνεδρίαση του ΔΣ κατάφερε να επιβεβαιώσει την ακρίβεια των όσων γράψαμε.
Κι επειδή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, αφού αυτομπουρδουκλώνεται, αφού προσπαθεί ανεπιτυχώς να μπερδέψει τα κουλούρια με τα ληξιπρόθεσμα, θα επανέλθουμε με πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις και αναμένουμε πολύ συγκεκριμένες (ΝΑΙ ή ΟΧΙ) απαντήσεις:

  • Δέχεται ότι το ενδεχόμενο κούρεμα των απαιτήσεων του 2012 είναι παράνομο;
  • Γνωρίζει ή θυμάται ότι ενώπιον όλου του ΔΣ ο νομικός σύμβουλος του ΠΦΣ απάντησε επί του ανωτέρω ερωτήματος ότι δεν υπάρχει νόμος για κούρεμα των απαιτήσεων του 2012;
  • Θυμάται ο κ. Σοφιανόπουλος ότι παρ΄όλα αυτά ο ίδιος πρότεινε να δεχθούμε κούρεμα και για το 2012, διότι σε άλλη περίπτωση «κινδυνεύουμε να χάσουμε τα χρήματά μας»;
Τα ερωτήματα είναι σαφή και αναμένονται απαντήσεις.
Εάν ο κ. Σοφιανόπουλος δε θέλει να θυμηθεί ας ανατρέξει στα μαγνητοφωνημένα πρακτικά του ΔΣ. Εμείς ευχαρίστως θα τα αναδημοσιεύσουμε, εάν μας δοθούν, προκειμένου να θυμηθεί τι είπε. 

Μέχρι τότε ας αναλογισθεί τι θα έλεγε ο ίδιος εάν αυτήν την ίδια πρόταση την υπέβαλε ο κ. Θεοδοσιάδης. 

Τέλος όσον αφορά στα ευφυολογήματα του περί «ύπουλου παιχνιδιού που στρέφεται κατά του νυν προέδρου του ΠΦΣ» του θυμίζουμε ότι τόσο κατά την πρόταση για πρόσκληση ορκωτού λογιστή όσο και την πρόταση περί μη κουρέματος, τις υποστήριξε και ο κ. Λουράντος. 
Επομένως άδικος κόπος για τους «Ηρακλείς του στέμματος». Κι αφού ο κ. Σοφιανόπουλος προκαλεί, του θυμίζουμε επίσης ότι αυτός ο ίδιος ο κ. Σοφιανόπουλος είναι που κατήγγειλε τον κ. Λουράντο ενώπιον του ΔΣ ότι τον φιμώνει μη επιτρέποντάς του να τοποθετηθεί, «απειλώντας» μάλιστα να εκδώσει αναλυτική ανακοίνωση περί ΕΤΕΣΤΑ, αφού ο πρόεδρος κ. Λουράντος δεν του επιτρέπει να τοποθετηθεί στο ΔΣ.

Έγιναν όλα αυτά που γράφουμε κ. Σοφιανόπουλε ή μήπως γράφουμε ψέμματα; 
Εάν νομίζετε ότι γράφουμε ανακρίβειες δημοσιεύστε στο site του ΠΦΣ πλήρη απομαγνητοφώνηση των πρακτικών του ΔΣ. 
Θα καταλάβουν όλοι περισσότερα. 
Ο νοών νοείτω.

Η συντακτική ομάδα του Pharma Team